Leder du efter et særligt sleeve til din computer? Vores brede udvalg af computer sleeves er nøje udvalgt med henblik på unikhed, stil og pålidelig beskyttelse. Fra almindelige laptops til Macbooks og mindre notebooks, har vi noget for enhver smag. Med vores hurtige leveringsservice kan du forvente at modtage dit nye laptop sleeve indenfor en dag. Vi stræber efter at give dig den mest informative oplevelse, ved omhyggeligt at detaljere hver produktbeskrivelse, men skulle du have spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe, normalt svarer vi inden for få timer.

Hvis du snart skal starte i skole, kan et stilet sleeve give din bærbare computer og din taske et markant løft. De fleste uddannelsescentre kræver i dag, at studerende har deres egne laptops, og det er her et sleeve kommer til sin ret. Det beskytter din bærbare mod uundgåelige stød og ridser, som let kan opstå under transport. Men vores sleeves er ikke kun nyttige, de er også designet med stil for øje. Vores brede udvalg tilbyder forskellige stilarter, så du kan finde det sleeve, der passer perfekt til enhver lejlighed.

Vores udvalg af bærbare sleeves er håndplukket for deres cool udseende, høj kvalitet og unikke design. Nogle af vores sleeves er så unikke, at de ikke kan købes andre steder – en kendsgerning vi er stolte af. Hvad enten du er på udkig efter en bestemt størrelse eller en bestemt stil, er vi sikre på, at du vil finde det, du leder efter her. 

Hvis du er på udkig efter et lædersleeve, har vi et udvalg af både helt læderbetrukne sleeves og sleeves med læderdetaljer. Vores neopren sleeves med læderkanter har et smart og stilrent look, der passer til enhver smag.

For dem, der ønsker et let og tyndt, men alligevel beskyttende sleeve, har vi et spændende udvalg af neopren sleeves. De er ikke bare funktionelle, men også farverige og anderledes, så du ikke behøver at gå på kompromis med stil.

Hvis du foretrækker et sleeve i uld eller filt, har vi også det. Vores uld- og filtsleeves er fremstillet af de bedste materialer, der giver din laptop optimal beskyttelse, og samtidig hjælper dig med at skille dig ud.

Hvis du søger et bestemt PC sleeve, er det vigtigt først at afgøre, hvilken størrelse du skal bruge. Vi har gjort det nemt for dig at finde det perfekte sleeve til din computer, uanset om du ejer en Dell, Acer eller MacBook. Prøv vores brugervenlige menustruktur.

En investering i et nyt laptop sleeve kan bringe mange fordele. Vi danskere værdsætter vores elektroniske enheder højt, og det er kun naturligt, at vi ønsker at beskytte vores dyrebare investeringer. Ikke kun sikrer et sleeve din bærbare computer mod skader, det kan også være et stilfuldt tilbehør, der lader dig udtrykke din personlige smag.

Vi sikrer, at vores udvalg altid er opdateret med de nyeste modeller, og er stolte af at være nogle af de første på markedet til at tilbyde de nyeste designs fra WOUF og DAY ét.